Glutenvrij bier en pizza

23 mei 2016 Glutenvrij bier en glutenvrije pizza - simpel glutenvrij

Simpel glutenvrij – De serie!

In – Simpel Glutenvrij – blog ik iedere week over producten en gerechten die het glutenvrije leven wat makkelijker zullen maken. Er zullen hier geen ingewikkelde tijdrovende recepten voorbijkomen, maar vooral glutenvrij eten dat snel bereid kan worden.

Deze week: Simpel en snel: Glutenvrije pizza met een flesje glutenvrij bier!

Glutenvrij eten maakt het een stuk moeilijker om een pizza te bestellen of te genieten van een koud biertje. Dit is echter nog steeds mogelijk, met de juiste kennis. In dit artikel zal ik je de makkelijkste manier vertellen om in je weekend te kunnen genieten van een pizza met een lekker biertje. Voor als je liever uit eten gaat hebben we een lijst van enkele glutenvrije pizzerias door heel Nederland samengesteld.

Waar vind je een glutenvrije pizza samen met een flesje glutenvrij bier?

Mijn keuze gaat eigenlijk altijd uit naar de afbakpizza van schär en een glutenvrij biertje van Mongozo. Het mooie is dat ook wanneer je geen zin hebt om je huis te verlaten in het weekend, je op vrijdag vanuit de woonkamer alles kan bestellen. Zowel de glutenvrije pizza als het glutenvrije bier is te bestellen via de webshop van Albert Heijn (samen voor €6,18). Mocht je in een sportieve bui zijn of de pizza direct nodig hebben, dan kun je natuurlijk ook even naar je lokale Albert Heijn.Houd hierbij wel rekening dat niet iedere AH de Mongozo biertjes verkoopt. Indien je dan niet over wil stappen op een flesje alcoholisch druivensap, kun je ook terecht bij de Deen supermarkt voor je Mongozo biertje.

Liever buiten de deur

Soms heb je dat, zelfs pizza in de oven stoppen klinkt als te veel moeite. Woon je in de buurt van Almere, Hoofddorp of Haarlem? Dan heb je geluk. In die steden kun je terecht bij één van de restaurants van Woodstone. Hier kun je genieten van een heerlijke glutenvrije pizza.

Er worden ook glutenvrije pizzas geserveerd bij deze restaurants in andere steden:

Om te kijken waar je bij jou in de buurt glutenvrij bier van Mongozo kunt krijgen kun je gebruik maken van hun website.

Ik ben van plan meer – Simpel Glutenvrij – artikelen te schrijven. Wanneer je een specifiek onderwerp graag op Glutenvrijplaza voorbij ziet komen laat het dan weten in een reactie of stuur een mailtje naar michael@glutenvrijplaza.nl

Deel dit artikel!
Geef een reactie


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.